3 comentarii

Despre mine

Sunt practicant yoga la MISA de ceva timp. Am avut experientele mele concrete, stiu partile bune, sunt si chestii care nu-mi plac, dar pe ansamblu cred ca este o experienta extraordina DACA practici yoga.

Yoga functioneaza doar daca o practici. Restul speculatiilor e degeaba si sincer daca nu practici iti pierzi timpul la MISA.

Pe de alta parte, daca vrei sa afli mai multe despre MISA, toate informatiile din mass-media sunt false. Au profitat de cateva elemente ca sa creeze o imagine generatoare de scandal=tiraj=profit pentru ei.

Daca vrei sa afli ceva real, vorbeste cu cineva care a fost acolo. Chiar si daca a plecat suparat, daca e cinstit iti va spune cat din povestile presei (99%) e fals.

Reclame

3 comments on “Despre mine

 1. te rog sa-ti declini identitatea ca sa stiu cu cine vorbesc. din punctul meu de vedere cred ca e bine sa fii mai atent la ce postezi. o seara buna. costica cojocaru

 2. Nu cred ca este inca cazul sa imi fac publica identitatea. Nu ne-am cunoscut decat din vedere, asa ca oricum numele meu nu ti-ar spune nimic. Multumesc, o sa fiu atent la ce postez.

  PS
  Imi cer scuze pentru intarzierea cu care iti raspund.

 3. ce tupeu „spiritual” are colegul tau de curs :))), imi place si raspunsul tau (ca de om liber, evident), imi place si cum l-ai desfiintat dpv spiritual, intr-un rand, pe autorul de carte de aventuri …

  stiu ca n-are sens comentariul asta, dar nu m-am putut abtine sa nu ma amuz, amintindu-mi tipare de comportament si tipologii ce, desi nu-mi placeau si nu le consideram normale, le-am tolerat o perioada lunga de timp.

  namaste! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: